top of page

Golden retriever hvalpe

​Hvalpenes opvækst m.m.

Hvalpene hos GOLDDREAM bliver ikke født i køkkenet men næsten. De første 5 uger bor de i vores gæsteværelse lige ved køkkenet. Når hvalpene er 5 til 8 uger gamle, er det vigtigt, at de får mere plads såvel indendørs som udendørs at boltre sig på. Derfor flytter de til vores "hundelejlighed", hvor de får masser af begge dele. Under hvalpens opvækst får de også med jævne mellemrum besøg af vores andre hunde, som syntes, det er herligt at lege med hvalpene, "hvis de kan komme til for os mennesker".

Når du køber hvalp hos os, får du en hvalp, som er opvokset med stor vægt på socialisering og prægning, så hvalpen lever op til familiens ønsker om en god familie- og brugshund. Hvalpene får besøg af børn og andre voksne, udsættes for diverse hverdagslyde, som musik/radio, støvsuger, vaskemaskine, tørretumbler mm., lige som vi gør vores bedste for at træne renlighed.


Alle hvalpe har fået ormekur og er vaccinerede

 

Det er vigtigt for os, at få en god fornemmelse af den familie hvalpen skal hjem til. Så vi kan vælge den rigtige hvalp til den rigtige familie. Derfor skal du besøge os og se, hvor hvalpene er vokset op og se vores andre hunde. Sammen kan vi få en god snak inden vi tager den endelige beslutning.

 

Når hvalpene er født, er du naturligvis velkommen til at komme og besøge dem, men vi vælger først din hvalp, når den er ca. 7 – 8 uger gammel, da det først er dér, vi har haft mulighed for at se hvalpenes personlighed -

så vi kan udvælge den rigtige hvalp til dig og din familie.

Når du henter din hvalp hos os, skal du afsætte god tid

Vi bruger en del tid på at gennemgå vores instruktionsmappe og du kan stille alle dine spørgsmål, så du er klar til at komme hjem med dit nye familiemedlem. Efterfølgende er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål.

Derudover følger nedenstående med:

• DKK-stambog

• DKK-Købskontrakt

• En stor sæk hvalpefoder (til ca. 6 uger)

• Dyrlægeattest for sundhedstjek

• Hvalpene er chipmærket og chipkode til hundepas medfølger

• Instruktionsmappe med råd og vejledning

• Hundetæppe og et stk. legetøj der lugter af hvalpens søskende

• Gratis hvalpe- og lydighedstræning - hvis der er interesse og tilslutning nok

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 40 20 73 28 eller 28 12 80 77 og få svar på evt. spørgsmål, som måtte dukke op. Det er en stor beslutning at købe en hvalp/hund, det er jo en ven for de næste mange år! 

bottom of page